Notícies


Premis concurs de Pessebres 2012


Diari de Tarragona
 8 de gener de 2013

Inauguració Pessebre 2012 Mont-roig del Camp


Tal i com mana la tradició, per Nadal “El Pessebre”. El passat 14 de desembre, i per segona vegada, l’Associació Pessebrista de Mont-roig va inaugurar un gran pessebre tradicional.

La inauguració va ser presidida pel vicepresident primer de la Diputació de Tarragona, el Sr. Albert Vallvé i Navarro, l’alcalde de Mont-roig, el Sr. Ferran Pellicer i Roca i les autoritats locals.

L’acte va comptar amb la participació de l’Escola de Música de Mont-roig. Els seus alumnes van fer gaudir al públic amb la interpretació de nadales populars.

El pessebre ocupa una extensió de 16 m2 i va comptar, en la darrera edició, amb un elevat nombre de visites, fet que ha encoratjat als pessebristes a continuar endavant amb la seva tasca.

El pessebre ha estat dissenyat pels membres de l’Associació que han dedicat desinteressadament prop de tres mesos i mig de les seves nits en el disseny i en l’elaboració. Aquest pessebre mostra unes diferències del darrer, ara es pot gaudir del pessebre donant-li el tomb i així mostra els diferents treballs i escenes pels quatre cantons.

            Els artistes pessebristes li han volgut donar una perspectiva diferent, han construït noves cases per aconseguir simular així dos pobles tradicionals de l’antic Orient . Per una banda Natzaret, on va tenir lloc l’anunciació de l’Àngel a Maria i per una altra Betlem, on hi ha representades escenes com: l’empadronament, buscant posada, el Naixement, l’anunciació als pastors i els Reis Mags. Per acabar la fugida a Egipte, amb les molt representatives piràmides.

            El pessebre es troba situat en el mateix local de l’any passat, a la plaça Miramar. L’obertura al públic és del dia 14 de desembre fins el 5 de gener. L’horari és: feiners de 18.00 a 20.00 h, i divendres, dissabte i festius de 11.30 a 14.00 h i de 18.00 a 20.00 h. L’entrada és gratuïta.

            No podem acabar sense dir, que gràcies a la col·laboració de molts dels veïns del municipi, a l’ajut de la Diputació de Tarragona i a l’Ajuntament de Mont-roig  ha estat possible la realització d’aquest pessebre, a tots ells moltes gràcies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada