dilluns, 16 de desembre del 2013

INAUGURACIÓ PESSEBRE TRADICIONAL 2013

                                 INAUGURACIÓ PESSEBRE 2013
                                       MONT-ROIG DEL CAMP


L’Associació Pessebrista de Mont-roig va inaugurar el seu pessebre tradicional el passat divendres dia 13 de desembre a les 18.00 h , a la Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig.
L’acte va ser presidit pe Sr. Albert Vallvé, vicepresident primer de la Diputació de Tarragona, acompanyat pel Sr. Ferran Pellicer, alcalde de Mont-roig, juntament amb les autoritats locals i els alcaldes de les poblacions veïnes, el Sr. Josep Montané, alcalde de Pratdip i el Sr. Sergi Ciurana, alcalde de Vilanova d’Escornalbou.
El Sr. Vallvé va fer una visita al pessebre acompanyat pels artistes pessebristes durant la qual li van explicar les tècniques emprades en la seva realització.
Aquest any el pessebre té una extensió de 40 m2 i està dissenyat com un espectacle en el qual podem veure les escenes construïdes amb continuïtat, des de l’Anunciació a Maria fins la fugida de la Sagrada Família cap Egipte.
Juntament amb el pessebre es pot visitar una exposició de diorames, un pessebre a l’estil napolità i una col·lecció de pessebres del món.
Els alumnes de l'Aula de Música van acompanyar l'acte vam una cantada de nadales.
L’Associació Pessebrista es va crear l’any 2011 amb la finalitat de mantenir i fomentar la tradició pessebrista a Mont-roig, conservar i propagar la nostra cultura tradicional.
Hem de dir que gràcies a l’ajut de la Diputació de Tarragona, de l’Ajuntament de Mont-roig i a la col·laboració desinteressada de molts dels veïns del municipi aquest pessebre ha estat una realitat.
L’exposició estarà oberta totes les festes de Nadal i l’entrada és lliure.


Núria Pujol Munté
Secretària de l’Associació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada